Hofje van Weltevreden

Previous slide
Next slide

Project

De  bouw betreft een nieuw woonconcept met minimaal 28 appartementen. 

De verwachting is dat begin 2025, aan de ‘s-Gravenweg 208, het “Hofje van Weltevreden” gerealiseerd zal zijn. In totaal komen er minimaal 28 appartementen in de verhuur voor wie kwaliteit en verzorging een eerste levensbehoefte is. 

De appartementen variërend van 35 m² tot 50 m² worden voorzien van een woon-slaapkamer met kitchenette en luxe badkamer. Het thema van het “Hofje” in combinatie met zelfredzaamheid staat centraal bij het wonen in ons concept. 

De 24/7 aanwezige servicevoorzieningen maken het met name geschikt voor dementerende mensen, met of zonder partner, maar beperkt zich niet alleen tot deze groep.

De verschillende lounges zullen samen met de appartementen, gangen en binnentuin moeiteloos in elkaar overlopen. Hierdoor wordt een omgeving gecreëerd voor sociale interactie tussen bewoners waarbij een hoge mate van privacy & zelfredzaamheid gewaarborgd wordt.

Familie, vrienden en kennissen kunnen in een gedeelte van een lounge of in het appartement privé ontvangen worden. In het achterliggende perceel van het hofje komt een parkje. Dit alles afgestemd op de mobiliteit- en veiligheidsbehoeften van de bewoners.