Hofje van Weltevreden

Samenwerking

TconcepT BV is gespecialiseerd in Architectuur, Concepten en Place Making over de hele wereld. De missie is het creëren van plekken; plekken waar mensen graag naartoe gaan en willen verblijven. Tconcept maakt concepten waarin de esthetiek, de functionaliteit, de haalbaarheid, en duurzaamheid in harmonie met elkaar zijn.

Architectenbureau di’t is een klein architectenbureau dat zich richt op particulieren en kleine bedrijven. De architect van het bureau is ir. Gerard Jan van Leer. Het werk van het bureau kenmerkt zich door rust en helderheid. De wensen van de klant moeten zodanig vervuld worden dat deze bij de oplevering zegt: dit is ‘t!

Wolf Dikken adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op de gebieden bouwfysica, bouwtechniek en installatietechniek. Samen met ons team van 20 hoog opgeleide en veelal jonge medewerkers streven wij naar het maximale resultaat voor onze opdrachtgever en samenwerkingspartners.

Een fraai architectonisch ontwerp voorzien van een inventieve constructie is een uitdaging die Brak & Eijlers steeds weer met plezier aangaan. Vanuit de geldende veiligheidsnormen construeren zij panden, variërend in constructiewijze en projectgrootte. Hun streven is dat, mede door haar bijdrage, de concrete uitvoering van een 'leien dakje' gaat.

Geofoxx is een veelzijdig bureau voor milieu expertise, waarbij onderzoeken en diensten worden verrijkt met advies. De verbanden die Geofoxx legt tussen diverse expertisegebieden en werkdomeinen maken de adviezen uniek en vooral zinnig. 

Bezemer Bouw, al honderd jaar een begrip in de bouwwereld, staat garant voor kwaliteit, snelheid en optimale resultaten. Elk bouwproject – klein of groot – voert Bezemer Bouw zorgvuldig en vakkundig uit. Als allround bouwonderneming is Bezemer Bouw  gespecialiseerd in verschillende activiteiten: nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Fugro is een vooraanstaande, onafhankelijke leverancier van geo-intelligence en asset integrity oplossingen voor grootschalige constructies, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen. Fugro voorziet u van de benodigde technische gegevens en informatie om uw bouwwerken en infrastructuur te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier.

Jaarsveld in Capelle aan den IJssel is al ruim vijftig jaar dé speciaalzaak voor de inrichting van huis en tuin. Jaarsveld is een uniek, eigenwijs en toonaangevend bedrijf op het gebied van sfeer en smaak. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen doen zij in samenwerking met vaste partners.

Topsurf Nederland gelooft dat organische reststoffen zoals dierlijke mest, slib/bagger en plantaardige materialen omgevormd kunnen worden tot waardevolle grondstoffen. Bruikbare en economisch en ecologisch te verdedigen grondstoffen.

Alle betrokken afdelingen van de Gemeente Rotterdam werken hard mee aan de spoedige realisatie van het Hofje van Weltevreden.